perjantai 10. helmikuuta 2017                                                  
                      Kokoomuksen kuntavaaliehdokas 
                                       Jyväskylässä


                                          Raili Paavonen 
KOULUTUS EDELLÄ!

Politiikasta ja koulutuksesta kiinnostunut kuntavaaliehdokas Jyväskylästä. 

KM, Kasvatus- ja yhteiskunnallisten aineiden opettaja

Nenäinniemi

Nykyiset luottamustehtävät:

Keski-Suomen Kokoomusnaiset, hallituksen jäsen
Jyväskylän Kokoomusnaiset, hallituksen jäsen

Yhteystiedot:

p. +35840 3585 840, raili.paavonen(at)poke.fi, www.kunnvaaliraili.blogspot.fi


Kokenut politiikan konkari uudessa kotikaupungissa


Olen uusi jyväskyläläinen ja katselen uutta kotikaupunkiani uteliain silmin. Minulla on vuosien kokemus entisen kotikaupunkini Äänekosken luottamustehtävissä mm. kasvun ja oppimisen lautakunnan varsinaisena jäsenenä, Äänekosken Kokoomusnaiset ry:n ja Äänekosken kunnallistoimikunnan puheenjohtajana olin useita vuosia. Osallistuin noina aikoina aktiivisesti Jyväskylän Keski-Suomen Kokoomusnaiset ry:n hallituksen toimintaan. Yhteiset poliittiset tapahtumat, joita olen ollut organisoimassa, ovat olleet merkittäviä kokemuksia kaupunkiemme kokoomuslaisessa politiikassa.  Poliittisen kokemuksen ansioista tuntui luonnolliselle asettua kuntavaaliehdokkaaksi myös Jyväskylässä


Koulutuksessa on nuorten tulevaisuus


Minulle tärkeänä kuntavaaliteemana on peruskoulun jälkeisen ajan koulutuksen vaihtoehdot, jotka koskettavat nuoria, aikuisia sekä erityistä tukea tarvitsevia oppijoita, jotka elämäntilanteesta riippuen tarvitsevat koulutusta ja osaamisen lisäämistä. Lisäksi on huomattava, että syrjäytymisen riskiä pienentävät ja hyvinvointia tukevat koulutuspalvelut ehkäisevät työelämän ulkopuolella olevia tai työttömyysuhan alle joutuneita. Koulutus sisältyy myös nuorisotakuun uudistamisen tavoitteisiin, joilla tuetaan nuorten elämänhallintaa sekä henkilökohtaisten opintopolkujen rakentumista ja työllistymistä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Lukiokoulutuksen korkea laatutaso varmistetaan riittävällä rahoituksella. Samoin toisen asteen ammatillisen koulutuksen rahoitus on turvattava, toimintaa kehitettävä ja laadukkaasta toiminnasta huolehdittava. Ammatillisen koulutuksen reformi mahdollistaa yhä tiiviimmän yhteistyön yritysten ja kuntapuolen toimijoiden kanssa. Lisäksi on huolehdittava muuttuvissa tilanteissa opettajien osaamisesta, että ne vastaavat tämän hetken ja tulevaisuuden ammatillisiin haasteisiin. Ammattioppilaitoksen tärkein tehtävä on valmistaa osaavaa ja elinkeinoelämää palvelevaa työvoimaa Jyvässeudulle. Koulutuksen on joustettava työelämän muuttuvien tarpeiden mukaan. Toimiva koulutuskuntayhtymä on myös kaupungin vetovoimatekijä.


Tervetuloa keskustelemaan kanssani!


”Kunnan kannattaa satsata koulutukseen.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti